10557631_1474001056173101_6734738629738607374_o.jpg

Ondernemersmarkt Lewenborg 10 september gaat niet door

Beste mensen, 

Helaas moeten we meedelen dat wij de ondernemersmarkt op zaterdag 10 september geen doorgang laten vinden.

Ondanks al onze inspanningen, zijn er onvoldoende aanmeldingen binnengekomen om een volwaardige en goed aangeklede markt te kunnen organiseren. Wij vinden het daarom niet langer verantwoord om de markt doorgang te laten vinden. Zeker niet met het oog op de verwachtingen bij de deelnemers van dit evenement.

Het afgelopen half jaar hebben wij hard gewerkt om de ondernemersmarkt onder de aandacht van de ondernemers te brengen. Het is tenslotte een mooi moment om jezelf en je bedrijf op een unieke en feestelijke manier aan de wijk, collega’s, vrienden en kennissen te presenteren. Bovendien waren de reacties n.a.v. de vorige editie zonder uitzondering positief. Reden genoeg dus om onze schouders ook dit jaar eronder te zetten.

Wij realiseren ons dat we de deelnemers die zich hebben aangemeld wellicht teleurstellen met dit besluit. Aan de andere kant zetten we er liever nu een streep door, dan mensen straks een halfbakken markt te presenteren. Daar is een mooi spreekwoord voor, maar belangrijker is dat we iedereen recht in de ogen kunnen blijven kijken.

Wij hopen op uw begrip en bedanken in ieder geval voor de interesse.

 
Namens het Platform Ondernemend Lewenborg.