Drielanders Eten bij de buren (2014)
Het initiatief Eten bij de buren in Drielanden heeft 6 koks opgeleverd, die verdeeld 26 gasten hun gerechten serveren. :)
Op zaterdag 15 februari* gingen 26 buren Eten bij de 6 buren.
We konden kiezen uit 8 gerechten. Het zijn uiteindelijk 6 geworden.
Cassoulet de Carcassonne
- Zonland 155
- 4 personen
- LET OP: op ZONDAG 16 februari !!
- 4 personen
- 19:00 uur
- 5 euro
- Typisch Zuid-Franse ovengerecht Cassoulet. De beroemde bonenschotel met o.a. gekonfijte eend. Lekker warm brood en een frisse salade, alles weggespoeld met een lekker glas wijn (en/of water), koffie, thee met appel- of peretaart na.
- NOG 2 STOELEN VRIJ
Hartige pannenkoeken
- Mooiland 67
- 4 volwassenen en 2 jonge kinderen
- 12:00 uur, lunch
- 6 euro
- Simpele, maar lekkere hartige pannenkoeken (simpel omdat we het best druk hebben met ons lieve zoontje van 4 maanden oud) We vinden het leuk om mensen te ontmoeten die ook een jong kindje hebben, dus dat zou extra leuk zijn, maar hoeft niet! Welkom :~)
- Vegetarisch en biologisch
- NOG 2 STOELEN VRIJ - voor 2 volwassenen
Water Vuur Aarde Lucht
- Zonland 123
- 5 personen
- kostprijs: 7 euro pp, incl consumpties
- 18:00 uur
- Zintuigelijke prikkeling in 4 gangen met elk één der elementen als thema.
- NOG 1 STOEL VRIJ
Alleengaanden eterijtje
- Zonland 15
- Salade met lekkernijen * keuze uit vis of klassieke lasagne * dolce
- 4 alleengaanden
- 17:30 uur
- Samen met 2 alleengaanden uit Waterland en Zonland
- Welkomstdrankje, Lasagne vis en Lasange vlees met groente, of iets Midden Oosters. Een dolce: naar keuze ijs met vruchtensaus of lekkere ouderwetse griesmeelpudding met dezelfde saus en een toefje slagroom
- Geen stoelen meer vrij
Mexicaans
- Mooiland 43
- 6 personen
- 18:30 uur
- 3 euro
- Niet vegetarische maaltijd (indien gewenst wel mogelijk als daar vraag naar is)
- Geen stoelen meer vrij
Vegetarisch
- Mooiland 41
- 6 personen
- 18:00 uur
- 5 euro
- Geen stoelen meer vrij
Meer informatie over Eten bij de buren,
mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..